Skoči na vsebino

Pametne diskusije

Potrebujete pomoč pri diskusijah?

Kakovostna diskusija, kakovostna okrogla miza, kakovostno omizje mora vsebovati več elementov:

  • ažurno tematiko,
  • odlične udeležence in
  • tudi zabavne trenutke.

Dobre razprave ostanejo v spominu, če je vsebina kredibilna, razprava pa na trenutke tudi dinamična in zabavna, torej atraktivna.

Zato prevzamem tudi pomemben del vsebinske priprave na okrogle mize, ki jih vodim.

Pošljite sporočilo:

Kako doživljajo
Pametno zgodbo

Luka Puntarić, Opikar

Uroš Sobočan, skupina Roto

Veronika Gerbic, K8

Maja Ključevšek Ceglar, Združenje delodajalcev Slovenije

Komunikacijski trening z Goranom je vedno hitro minil. Poln je bil namreč smernic za delo, konkretnih primerov z opozorili na napake in dobre prakse. Sprotne usmeritve in predlogi izboljšav trenerja na konkretnih primerih naših objav so najboljši način, da začneš uporabljati naučene tehnike.

Komunikacijski trening me je opogumil, da sem iz ustaljenega navajanja informacij preklopila na učinkovitejše in uporabniku bolj prijazne objave.

Carmen Zajc, K8, d. o. o.

Trening Pametne zgodbe je bil eden izmed boljših treningov o komuniciranju z zunanjimi deležniki. Delo na praktičnih primerih je bilo zaradi bogatih Goranovih izkušenj zelo zanimivo in uporabno.

Trening bi ocenila s “sedi pet”, prav zaradi pridobljenega uvida z druge strani. Goran je čudovito predstavil, kako razmišljajo novinarji in uredniki.

Najpomembnejši je trener, torej Goran, ki je izjemno karizmatičen in zelo dobro predaja znanje. Najbolj mi bodo v spominu ostale njegove anekdote. Vse so zelo poučne. Glavno sporočilo ti ostane v glavi.