Skoči na vsebino

Storitve

Pametne zgodbe

3-mesečni komunikacijski trening za skrbnike komunikacije in direktorje v organizacijah in podjetju je glavni produkt.
Naj vaše podjetje bolje in bolj pristno prodaja svoje produkte.

Primer iz prakse
Na treningih iščemo najboljše ideje za videoposnetke. (Video: Roto)

Pametne publikacije

Najboljši pričevalci o vaših storitvah ali izdelkih so vaši kupci (podjetja) ali vaši člani (organizacije). Prepustite jim besedo.

Pametne diskusije

Ni vsaka diskusija kvalitetna. Prava okrogla miza zahteva dobro pripravo o aktualnih vsebinah. Pa tudi malce zabave za njene udeleženke in udeležence dogodka.

Hitra šola novinarstva

Danes smo vsi novinarji. Vsi objavljamo na socialnih omrežjih. Zakaj se ne bi naučili novinarskih veščin v večjih skupinah? V šolah, organizacijah, podjetjih … Hitra šola novinarstva na podlagi dolgoletnih izkušenj je hitra pot do boljših objav.

Drugo komunikacijsko mnenje

Zelo dobro vemo, kako pomembno je drugo zdravniško mnenje. Enako pomembno za učinkovite objave je drugo komunikacijsko mnenje. Za krajša besedila že za ceno od 50 €.

Vas zanima?

Pošljite sporočilo in povedal vam bom več informacij o treningu.

Kako doživljajo
Pametno zgodbo

Luka Puntarić, Opikar

Uroš Sobočan, skupina Roto

Veronika Gerbic, K8

Matej Kirn, GZS – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij

Trening Pametne zgodbe daje vpogled v to, kako delujejo mediji in na kak način pripraviti vsebino, da bo »appeling« za objavo*.

* privlačna za bralce

Mag. Tatjana Pajnkihar Napret, Združenje delodajalcev Slovenije

Trening Pametne zgodbe je praktičen. Temelji na dejanskih situacijah, konkretnih objavah in medijih. Namesto v odnosu učitelj – učenec trening poteka bolj v partnerskem odnosu. Vedno je dobrodošlo vsako vprašanje. Goran se vedno potrudi najti odgovor ali predlog rešitve. Ker je komuniciranje na področju socialnega dialoga še posebej zahtevno, so mentorjeve izkušnje tudi s tega področja neprecenljiv dodatek k treningu.