Skoči na vsebino

Pametne zgodbe

Potrebujete pomoč pri komunikaciji?

V treh mesecih praktičnega treninga se skrbniki komunikacije usposobijo z najboljšimi novinarskimi veščinami. In to na sprotnih ažurnih objavah podjetja oziroma organizacije:

  • kako uporabiti v tekstih osnovnih 5 K-jev,
  • zakaj personificirati zgodbo,
  • zakaj poiskati ključne poante in besede za posamezne ciljne skupine,
  • kako najti atraktivno fotografijo …

To je samo drobcen del vsebin, ki jih praktično treniramo z udeleženci treninga Pametne zgodbe tri mesece, večkrat na teden.

Pošljite sporočilo:

Kako doživljajo
Pametno zgodbo

Luka Puntarić, Opikar

Uroš Sobočan, skupina Roto

Veronika Gerbic, K8

Maja Ključevšek Ceglar, Združenje delodajalcev Slovenije

Komunikacijski trening z Goranom je vedno hitro minil. Poln je bil namreč smernic za delo, konkretnih primerov z opozorili na napake in dobre prakse. Sprotne usmeritve in predlogi izboljšav trenerja na konkretnih primerih naših objav so najboljši način, da začneš uporabljati naučene tehnike.

Komunikacijski trening me je opogumil, da sem iz ustaljenega navajanja informacij preklopila na učinkovitejše in uporabniku bolj prijazne objave.

Carmen Zajc, K8, d. o. o.

Trening Pametne zgodbe je bil eden izmed boljših treningov o komuniciranju z zunanjimi deležniki. Delo na praktičnih primerih je bilo zaradi bogatih Goranovih izkušenj zelo zanimivo in uporabno.

Trening bi ocenila s “sedi pet”, prav zaradi pridobljenega uvida z druge strani. Goran je čudovito predstavil, kako razmišljajo novinarji in uredniki.

Najpomembnejši je trener, torej Goran, ki je izjemno karizmatičen in zelo dobro predaja znanje. Najbolj mi bodo v spominu ostale njegove anekdote. Vse so zelo poučne. Glavno sporočilo ti ostane v glavi.